Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FLEXA

BRAND VALUES

 

Skandináv design

Egyszerű formatervezés, letisztult vonalak és a természetes anyagok jellemzik a FLEXA egyedi, minimalista Skandináv stílusát.  A FLEXA négyszer is elnyerte a Red Dot Design Díjat, amely az egyik legrangosabb elismerések közé tartozik a világon.

Szakértői ismeretek

A FLEXA szakemberei átfogó ismeretekkel rendelkeznek a gyermekek fejlődésével kapcsolatban, folyamatosan követik a legújabb trendeket, fókuszcsoport interjúkon vesznek részt, fogyasztói felméréseket végeznek, otthonosan mozognak a különböző bútorokra vonatkozó jogszabályokban, és a FLEXA több mint 45 éves tapasztalata az, melynek segítségével a lehető legtökéletesebb tervezéssel és kivitelezéssel készíti a gyermekbútorokat, kielégítve a növésben lévő gyerekek igényeit.

Biztonságos kialakítás

A gyerekek kíváncsiak, élénkek és játékosak, a biztonságuk számunkra a legfontosabb, különös figyelmet fordítunk a bútoraink megtervezésénél a biztonságra, termékeink megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és követelményeknek.

Funkcionalitás

A funkcionalitás és a rugalmasság a FLEXA fő jelmondata. Sok bútordarabunk könnyen variálható, több funkcióval rendelkezik, és tervezésének köszönhetően kiváló választás olyan gyerekszobákba, ahol fontos a helytakarékosság. Könnyű variálhatóságának köszönhetően folyamatosan igazítható a növekvő gyermek igényeihez.   

Tiszta anyagok

Az összes anyagunkat gondosan megválogatjuk, így biztosítva a maximális biztonságot a gyermekek és a környezet védelme érdekében. Termékeinket környezetbarát módon kezeljük biztonságos UV- vagy vízbázisú lakkokkal, formaldehidektől és oldószerektől mentes anyagokkal, melyek egyáltalán nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Az összes bútorunk megfelel a legszigorúbb EU előírásoknak.

Játékosság

A FLEXA-nál a játékot tekintjük a tanulás egyik elsődleges mozgatórugójának a gyermekek életében. Ezért fejlesztjük és tervezzük termékeinket játékosra, így segítve a gyermekek fejlődését.

Minőség és kivitelezés

A tervezés és a kivitelezés minden apró részletére különös figyelmet fordítunk, bútoraink ezért is rendkívül tartósak és robusztusok, egész életen át tartanak. Számunkra ez az igazi kivitelezés.