Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Steens bútorok valódi északi hangulatot hoznak otthonodba

A Steens bútorok valódi északi hangulatot hoznak otthonodba

A bútorgyártással foglalkozó dán Steens céget 1962-ben, családi vállalkozásként alapították. Több mint 50 éve gyártanak magas minőségű (elsősorban tömör fenyőből készült), dán tradícióknak megfelelő bútorokat. A Steens cég székhelye Kjellerup-ban található, itt készülnek a bútorok is és innen szállítják az országhatárokon túlra. Jelenleg a Steens Dánia legnagyobb bútor exportőre.

A tömör fenyőből vagy MDF-ből készült Steens bútorokat a legmodernebb és legökologikusabb követelményeknek megfelelően fejlesztik és gyártják. Így keletkeznek a Steens-nél a legkülönbözőbb tárolóbútorok a komódoktól a ruhásszekrényeken át egészen a legkülönbözőbb polcokig. Ehhez jön számos ágyfajta, mint franciaágy, félmagas-, vagy magas galériaágy és további praktikus bútordarabok, melyekkel otthonunkat stílusosan és funkcionálisan tudjuk berendezni.

Te is fedezd fel a Steens bútorokat webáruházunkban, és rendezd be velük otthonodat skandináv stílusban! 

Steens: modern fenyő-bútorok minden szobába! Fából készült bútorok „Made in Denmark”

A Steens márka számos, modern, fából készült bútort kínál a gyerek-, háló- vagy dolgozószobába és a nappaliba. Hatalmas választékban kínálunk számodra bútorokat:

nappali: nappali-fal, tálaló szekrény, álló vitrin, vitrines szekrény, könyvespolc, komód, falipolc, dohányzó asztal, ebédlőasztal székekkel

hálószoba: franciaágy, éjjeliszekrény, ruhásszekrény, komód, gyógyszeres szekrény

}gyerekszoba: babaágy, gyerekágy, pelenkázó komód, egyszemélyes ágy, félmagas galériaágy, magas galériaágy, emeletes ágy, íróasztal, ruhásszekrény, komód

A Steens berendezési tárgyait (mint a komódok, ruhásszekrények vagy tálaló szekrények) a magas minőség, a funkcionalitás és a kifejezetten skandináv dizájn jellemzik

·      fenyőből vagy MDF-ből gyártott bútorok

·       lakozott, olajozott vagy

·        fiókok, fém vasalatok, üveg-, és tükörbetétek

·        többfajta kidolgozás, …

Skandináv lakberendezés

A Steens tömör fenyőből vagy MDF-ből készült funkcionális bútorok széles skáláját kínálja, melyekkel különböző helyiségeket lehet berendezni. A berendezési tárgyak skandináv dizájnt képviselnek, ami az egyszerű formákban és a világos színek gyakori használatában jelenik meg. A bútorok időtlenül modernnek hatnak és sokfajta kialakítási és kombinálási lehetőséget nyújtanak.

Egy fenyőből készült Steens komód, tálaló vagy szekrényke rengeteg lehetőséget nyújt arra, hogy tárgyainkat fiókokban, fakkokban tároljuk. Különleges ajándéktárgyainknak, vázáinknak vagy akár nyaralási emlékeinknek a legmegfelelőbb hely egy (egyajtós) álló vitrin, vagy egy kétajtós vitrines szekrény. A televíziónk, vagy egyéb szórakoztatási eszközök egy tv-szekrényen lelhetnek új otthonra. A Steens polcokkal pedig a saját médiatáradat alakíthatod ki, könyvekkel, CD-kkel és DVD-kkel.

Egy többrészes fenyő nappali bútorcsalád több különböző bútort kínál ugyanabban a dizájnban. Természetesen ezekhez illő kanapét, dohányzóasztalt éppen úgy, mint tömör fenyő étkezőasztalt, székeket vagy akár egy egész étkező-szettet találsz bútoraink között.

Bútorok a család legifjabb tagjai számára

A gyerekek legfontosabb helyisége a gyerekszoba, ahol nemcsak alszanak, hanem játszanak vagy tanulnak is. Természetesen számukra is találunk Steens megoldásokat fenyőből vagy MDF-ből. Újszülöttek, csecsemők számára pelenkázó szekrény, gyerekágy és többrészes, fenyőből készült, minden igényt kielégítő babaszobabútor várja az érdeklődőket.

Nagyobb gyermekek számára a Steens bútorokkal lehetőség van arra, hogy a babaszobából gyerekszobát, vagy később akár tinédzser-szobát alakítsunk ki, anélkül, hogy a szoba stílusát meg kellene változtatnunk.

Rendezd be gyermeked birodalmát egy egyszemélyes ággyal, félmagas-, vagy magas galériaággyal, vagy akár emeletes ággyal és használd ki a lehetőségeket, melyeket ezek a bútorok kínálnak!

Az egyszemélyes ágy a legalacsonyabb és legegyszerűbb ágyfajta. Egy 90x200cm-es fekvőfelületű ágy gyermekedet kamaszkoráig is elkísérheti. A galériaágyak rengeteg helyet biztosítanak dolgok tárolására: a félmagas galériaágy alá tárolódobozokat rakhatunk, melyek a játékokat rejthetik el, a magas galériaágy alatt ülő-, vagy játszósarkot lehet kialakítani, vagy akár egy íróasztalt állítani, ami szintén megtalálható a Steens-nél. Érdemes emeletes ágyat választani, ha két gyermeket egy szobában kell elhelyeznünk, vagy ugyan csak egy gyermekünk van, de gyakran jönnek hozzá barátok, akik ott is alszanak.

A félmagas és magas galériaágyakhoz remek kiegészítők is találhatók a Steens kínálatában: játszóalagút, játszófüggöny, vagy akár ágyzseb, melyek külön és az ágyak tartozékaiként is megvásárolhatók.

A ruhák, könyvek, játékok tárolását szekrényekben oldhatjuk meg, melyeket komódoddal vagy könyvespolccal egészíthetünk ki.

 

Otthonos hálószoba

A fából készült bútorok melegség-, és otthonosságérzetet sugároznak, szemben a műanyag vagy fémből készült bútorokkal. Ez különösen pozitívan hat a hálószobában, mivel a tömör fenyőből készült Steens fabútorok nyugodt pihenést biztosítanak. Rendezd be alvóhelyiségedet egy komfortos, tömör fából készült franciággyal, a hozzá illő éjjeliszekrényekkel, és egy tágas ruhásszekrénnyel vagy esetleg egy komóddal és örülj a meggyőző összképnek! A Steens franciágyak többféle méretben választhatók. Az ágyak 140x200-as és 180x200-as matracmérettel is elérhetők. Az éjjeli szekrény tökéletes hely az éjjelilápma, az ébresztőóra vagy akár egy pohár víz számára. Ezen kívül fiókok és polcok nyújtanak további pakolóhelyet közvetlenül az ágy mellett.
A Steens ruhásszekrények többfajta kivitelezésben érhetők el: 2,-3-, vagy akár 5ajtós változatok állnak rendelkezésre, gyakran tükörrel vagy akár fiókkal felszerelve, valamint különböző belső kialakítással. Ha nem lenne elegendő hely a ruhásszekrényben, akkor további bútorokkal nyerhetünk még helyet dolgainknak: egy komódot vagy egy gyógyszeresszekrényt állíthatunk a hálószobánkba.

Rendezés:

Steens - Baroque éjjeliszekrény, Fekete

64.500 Ft 32.250 Ft
32.250 Ft 50%
Gyártó: Steens
Raktáron: 2-3 nap

Steens - Baroque éjjeliszekrény, Fehér

64.500 Ft 32.250 Ft
32.250 Ft 50%
Gyártó: Steens
Raktáron: 2-3 nap

Steens - Gaia játéktároló szekrény, Fehér

64.500 Ft 32.250 Ft
32.250 Ft 50%
Gyártó: Steens
Raktáron: 2-3 nap

Steens - Gaia játéktároló szekrény, Mentazöld

64.500 Ft 32.250 Ft
32.250 Ft 50%
Gyártó: Steens
Raktáron: 2-3 nap

Steens - Baroque éjjeliszekrény, Szürke

64.500 Ft 32.250 Ft
32.250 Ft 50%
Gyártó: Steens
Raktáron: 2-3 nap

Steens - Mino 4 fiókos komód, Fehér

119.000 Ft 59.500 Ft
59.500 Ft 50%
Gyártó: Steens
Raktáron: 2-3 nap